Kvalitetsmessig arbeid av faglært personell

Agder Industri og Hydraulikk er din spesialist innen hydraulikk og stålarbeid.

Referanser Kontakt oss

Hva kan du forvente av oss?

Vi holder vårt personell høyt, vi satser på å ha faste ansatte, og bruker derfor de nødvendige midler til å kurse og videreutvikle kompetansen blant dem. Det vil for deg som kunde si at du får en faglært arbeider, med bred kompetanse på flere fagområder. De er også utstyrt med trekkekurs for bolt, flens, DNV-slange, fitting og tubing-kurs, de fleste av våre ansatte er godt kurset og rustet for de fleste oppdrag.

Vi ønsker å skape et team med multidisiplin kompetanse, for å kunne serve deg som vår kunde etter beste evne i offshore-prosjektene uten å måtte bytte personell så mange ganger under prosjektene.

Vårt mål og motto

«Finner du en mann hos oss du ønsker å bruke, og han skulle mangle nødvendig kurs, da sender vi han for kursing så lenge det foreligger et prosjekt eller en bestilling som forsvarer dette.»

Vi ønsker å bli kjent og omtalt som et seriøst firma, med dyktige medarbeidere som kan styrke dere, som vår kundes egne ressurser. Vi har konstant fokus på å imøtekomme on- og offshoreindustriens og det lokale industrimarkedets behov for service, dette vi skal leve på og det er derfor vi har fokus på dette med å hjelpe fra A-Å med utfordringer som eventuelt oppstår.

Våre ansatte

Ikon Ansatt

Trond inge pedersen

Ikon Ansatt

Iwona Sobaszek

HR / Personalkoordinator
iwona@agderindustri.no

Ikon Ansatt

Karsten Lien

Operation Manager
Karsten@agderindustri.no

Ikon Ansatt

Pawel Radwanski

Driftsleder / verkstedmester
Pawel@agderindustri.no

Ikon Ansatt

Ole Thomas Jørgensen

Kvalifisert arbeidskraft

Våre ansatte er godt kjente med arbeid både på land og offshore, innland som utland, og alle har de nødvendige kurs og er klare for å yte sitt ytterste. Erfaringer forteller oss at våre kunder trives med å ha våre servicearbeidere i jobb. Vi tilrettelegger i henhold til eventuell nødvendig kursing, slik at servicearbeideren skal kunne utføre sitt arbeide på en profesjonell måte. Vår ledelse og medarbeidere har lang og bred erfaring, og vil være sterkt engasjert i å utvikle selskapet gjennom kvaliteten av kompetansen, og bredden av service, som tilbys våre kunder, ettersom kvalitetssystem og HMS er høyt prioritert.